Yönetim Kurulumuz İstanbul Valiliği’yle Görüştü


  • Nisan 15, 2016
  • 2907

Yönetim Kurulumuz, 24 Nisan 2016 günü Sultanahmet’te yapılacak İstanbul Tabip Odası seçimleriyle ilgili olarak İstanbul Valiliği’yle görüştü. 15 Nisan 2016, Cuma günü İstanbul Vali Yardımcısı Nurullah Naci Kalkancı’yla yapılan görüşmeye Oda Başkanımız Prof. Dr. Selçuk Erez, Genel Sekreter Dr. Samet Mengüç, Dr. Osman Öztürk ile Hukuk Danışmanımız Av. Meriç Eyüboğlu katıldı.

Görüşmede; İstanbul Tabip Odası seçimlerinin yoğun hekim katılımıyla gerçekleştirildiği aktarıldı ve seçim alanının güvenliği ile ilgili kaygılar Vali Yardımcısı’yla paylaşıldı. 24 Nisan günü yapılacak seçimin de geçmiş yıllarda olduğu gibi sınıf ve dönem arkadaşı binlerce hekimin buluştuğu bir şenlik havasında geçmesi için Valiliğin gerekli hassasiyeti göstermesi talep edildi.

Vali Yardımcısı Nurullah Naci Kalkancı Sultanahmet bölgesinde son dönemde zaten çok ciddi tedbirlerin alındığını, seçim günü rutin önlemlerin yanı sıra daha da dikkatli ve tedbirli davranılacağını, bu konuda kaygıya mahal olmadığını, bu yöndeki spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.


Bu HABERİ Paylaş!