Birlikte Yönetmek İçin Temsilcilerimizi Seçiyoruz


  • Ekim 14, 2016
  • 2821

Sayın Meslektaşımız/Temsilcimiz,

Hekimler olarak sağlık ortamında, çalışma koşullarımızı, ücret ve özlük haklarımızı, hastalarımızla olan ilişkilerimizi, geleceğimizi etkileyecek değişimleri hep birlikte yaşıyoruz. Mesleğe ilk adımını atan genç hekimlerden, halen idarecilik yapanına kadar huzursuzluk hissetmeyen meslektaşımız kalmadı. Ücret belirsizliği, iş güvencesi kaygıları, şiddet ve mesleğimizin değersizleştirilmesi  kabul edilemez boyutlara ulaştı. Bu nedenle acilinden ameliyathanesine kadar her yerinde sağlık hizmetini ürettiğimiz hastanelerimizde bizim de sözümüz olmalı.

Bu çerçevede Genel Kurulumuzdan sonraki en yetkili karar organı olan Temsilciler Kurulu’nun geniş bir hekim temsiliyetiyle oluşturulması büyük bir önem taşıyor. 

Yönetim Kurulumuz yeni dönemde görev yapacak hastane/kurum temsilcilerimizin belirlenmesi için siz değerli meslektaşlarımızla ortak bir çalışmayı başlatmış bulunuyor. Bu çalışma kapsamında tüm sağlık kurumlarında önümüzdeki 2 yıl için görev yapacak temsilcilerimizin seçimlerini en geç Aralık ayına kadar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Kurumlarınızda mümkünse sağlık ortamındaki gelişmeleri değerlendireceğimiz toplantıları ve akabinde temsilci seçimini gerçekleştirmek üzere uygun olan tarih ve saat aralığının tarafınızca belirlenerek 28 Ekim 2016 tarihine kadar Odamıza iletilmesini rica ediyoruz. Tarihin belirlenmesi ardından gerekli yazışma ve hazırlıklar Odamız eliyle sürdürülecektir.

Temsilci seçimleriyle ilgili olarak hazırlanan materyallere aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz. 

Seçim takvimi ve yürütülecek hazırlıklar için iletişim:

0212 514 02 92 (dahili 144 ve/ya 114)

istabip@istabip.org.tr

hub2@istabip.org.tr

Katkılarınız için şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

İstanbul Tabip Odası


Dökümanlar

Broşür İçin Tıklayınız

Afiş İçin Tıklayınız

Oy Pusulası İçin Tıklayınız

Sonuç Tutanağı İçin Tıklayınız

İmza Föyü İçin Tıklayınız


Bu HABERİ Paylaş!