Silivri’de 14 Mart Tıp Haftası Hazırlıkları Başladı


  • Aralık 01, 2017
  • 1178

Silivri ilçesinde bulunan İstanbul Tabip Odası hastane ve birinci basamak işyeri temsilcileri 29.11.2017 tarihinde biraraya geldi.

Toplantıya Silivri ilçe temsilcimiz Dr.Fethi Bozçalı, Silivri Devlet Hastanesi temsilcisi Dr.Meltem Irmak, Silivri Kolan Hastanesi temsilcisi Dr.Alev Güner, Silivri Medikalpark temsilcisi Dr.Özgür Irmak ve Silivri birinci basamak temsilcisi Dr.Ersin Gökpınar katıldı.

Toplantıda görüşülen konular ve alınan kararlar şunlar oldu:

1.Silivri’de çalışan hekimlerin iletişim ve dayanışmalarını güçlendirmek amacıyla sosyal medya üzerinde daha etkin birimlerin oluşturulması,

2.Hukuki sorunların görüşülmesi amacıyla İstanbul Tabip Odası hukuk bürosunun katkısıyla toplantı gerçekleştirilmesi,

3.Adli tıp uzmanı hekimlerin desteğiyle adli rapor düzenlenmesinde dikkat edilecek konulara ilişkin seminer düzenlenmesi.

Toplantıda ayrıca Silivri’de geleneksel olarak yapılan 14 Mart Tıp Haftası etkinliğinin 2018 program hazırlığı ele alındı.

Silivri Devlet Hastanesi’nde bir hekim arkadaşımıza yönelik tehdit ve diğer hekimlere yönelik şiddet ve tehdit olayı ile TTB’nin Sağlık Bakanlığı ile yapacağı görüşme ve özel hastanelerdeki ödeme sorunları da görüşüldü.

Bir sonraki toplantının 27 Aralık 2017’de yapılması kararlaştırıldı ve toplantıya katılımın tüm hekimlere açık olduğu hatırlatıldı.  


Bu HABERİ Paylaş!