OHAL Değil Demokrasi İstiyoruz Forumu


  • Aralık 13, 2017
  • 1768

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB‘nin çağrısıyla başlatılan "OHAL Değil Demokrasi İstiyoruz" kampanyası kapsamında 17 Aralık 2017, Pazar günü saat 11.00‘da İstanbul‘da Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi‘nde "FORUM" gerçekleştirilecektir.

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde gerçekleştirilecek olan foruma düzenleyici dört kurumun yanı sıra siyasi partiler ve diğer emek-meslek örgütleri  katılacaktır. DİSK, KESK, TMMOB ve TTB Genel Başkanlarının konuşmalarıyla başlayacak olan forumda OHAL Döneminin bilançosunu yansıtan ortak raporun sunumu gerçekleştirilecektir. Davet edilen kurum başkanlarının konuşmalarıyla devam edecek olan forumda 16 aydır devam eden Olağanüstü Hal uygulamasının yarattığı tahribatın tüm boyutlarıyla gösterilmesi, toplumun geniş kesimlerinin OHAL‘in derhal kaldırılması yönündeki isteğinin açığa çıkartılması hedeflenmektedir.

17 Aralık 2017, Pazar günü saat 11.00‘da İstanbul‘da Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde yapılacak olan, "OHAL Değil Demokrasi İstiyoruz" kampanyasının en önemli ayaklarından biri olacak bu foruma katılımınızı bekliyoruz.

İSTANBUL TABİP ODASI


Bu HABERİ Paylaş!