Acıbadem Tıp Fakültesi İntörnlerinden Odamızı Ziyaret


  • Temmuz 12, 2018
  • 3123

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Toplum Sağlığı ve Birinci Basamak Hekimliği rotasyonlarını yapan  intörn doktorlar İstanbul Tabip Odası'na yarım günlük bir ziyarette bulundular.

 12.07.2018 günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında önce Türk Tabipleri Birliği (TTB) Yüksek Onur Kurul üyesi ve Eski İstanbul Tabip Odası (İTO) yönetim kurulu üyelerinden Dr. Ali Özyurt TTB ve İTO hakkında bir tanıtım sunumu yaptı, sonrasında İTO Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip’in de katılımıyla karşılıklı bir soru-cevap bölümü içeren sohbet gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında odanın bürolarının işleyişi, oda büroları gezilerek tanıtıldı. Hekimlerin her türlü sorunlarında yanlarında olan meslek örgütleriyle, Tabip Odası’nın ise sesine ses katan, onu alanlarda var eden, emeğini esirgemeyen üyeleriyle güçlü olduğu vurgulandı.

Yaklaşık sekiz yıldır, iki ayda bir gerçekleşen bu etkinliklerin diğer tıp fakültelerine yaygınlaştırılması planlanıyor. Kendi fakülteniz öğrencileri için Halk Sağlığı rotasyonu kapsamında meslek örgütünün yerinde, güncel işleyiş içerisinde tanıtımının yapılmasını istiyorsanız, lütfen bizimle, iletişime geçin.


Bu HABERİ Paylaş!