Hekimliğe Giden Yolda Meslek Odan Yanında


  • Eylül 18, 2018
  • 3460

Değerli müstakbel meslektaşımız,

Birçok sıkıntıya göğüs gererek, azimli çalışmalarınızın sonucunda, Tıp Fakültesini kazandınız, İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak sizi tebrik ederiz.

Size "Zor kısmı geride kaldı, bundan sonrası daha kolay olacak." diyebilmek isterdik. Ama bunun, gerek tıp eğitiminin ve tıp mesleğinin büyük emek ve fedakarlık gerektiren doğası, gerekse ülkemizin ve sağlık sisteminin hepimizin yüz yüze geldiği ve çözüm talep bekleyen özgül sorunları nedeniyle doğru olmayacağını hepimiz biliyoruz.

Sizlere söyleyebileceğimiz, Hipokrat ve İbn-i Sina'nın izlerini takip ederek, binlerce yıllık bu onurlu yolculukta, ne zaman yola çıkmış olursak, olalım, beraber yürüdüğümüzdür. Karşılaşacağınız her türlü zorlukta bilgi, deneyim ve elimizdeki olanaklarla daima yanınızda olacağız.

İyi hekimlik yolunda siz, yol arkadaşlarımızdan ihtiyaç sahiplerine, ufak da olsa maddi bir destek verebilmek istedik. Bu nedenle 2018-2019 eğitim-öğrenim yılı, ekim ayından itibaren kamu üniversitelerinde okuyan, ihtiyaç sahibi 50 tıp öğrencimiz için yıl boyunca sürecek, ayda 300 TL'lik bir katkıyı, İstanbul Tabip Odası Tıp Eğitimi Bursu'nu desteğinize sunuyoruz.

Bu duyurunun gerçek ihtiyaç sahiplerine erişebilmesi için, yaygınlaştırılması önemli. Vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz.

Yeniden tebriklerimizle.

İstanbul Tabip Odası
Yönetim Kurulu

Burs başvuru sayfası için tıklayınız.

NOT: Son başvuru tarihi 05 Ekim 2018


Bu HABERİ Paylaş!