Zeynep Kamil Eğitim Araştırma Hastanesi’nde meslektaşlarımızla buluştuk


  • Nisan 18, 2019
  • 891

11 ve 15 Mart 2019 tarihlerinde oda başkanımız Prof. Dr. Pınar Saip ve avukatımızdan Oya Öznur ile hekimlik alanına dair güncel başlıklarda sunum yapmak üzere Zeynep Kamil Eğitim araştırma Hastanesi Pediatri Servisindeydik. 

Pediatri servisi klinik toplantıları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerin ilkinde Dr. Pınar Saip, yaptığı sunumla Dünya ve Türkiye’de hekimliğin durumu, İstanbul Tabip Odası’nın görev ve sorumlulukları, güncel sorunlarımıza ilişkin odamız bünyesinde yürütülen faaliyetler konusunda bilgi verdi.  

İkinci ziyarette ise,  Av. Oya Öznur hekimlerin sık karşılaştığı hukuki sorunlara ilişkin bilgilendirme yaptı ve meslektaşlarımızdan gelen soruları yanıtladı. Soru-cevap kısmında en fazla üzerinde durulan konular sağlık şiddet karşısında çalışan olarak haklarımız ve olası bir saldırı sonrası adli sürecin nasıl işlediği oldu. 

İstanbul Tabip Odası daima meslektaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.  Hekimlik alanını ilgilendiren başlıklarda düzenleyeceğiniz hastane/işyeri toplantılarına odamız yöneticileri ve çalışanlarıyla gereken tüm desteği vermeyi sürdüreceğiz.


Bu HABERİ Paylaş!