Doktorlar ve Sağlık Resim Yarışması Ödül Töreni, Fotoğraf ve Sergi Açılışları Yapıldı


  • Mart 10, 2020
  • 1492

14 Mart Tıp Haftası kapsamında Odamızca her yıl düzenlenen; “Çocuk Gözüyle Doktorlar ve Sağlık Resim Yarışması” ödül töreni ile hekimlerin eserlerinden oluşan “Fotoğraf Sergisi”, “Resim ve Heykel Sergisi” açılış törenleri 9 Mart 2020, Pazartesi günü Basın Müzesi’nde gerçekleştirildi.

“Çocuk Gözüyle Doktorlar ve Sağlık Resim Yarışması”nda 5 kategoride belirlenen birinci, ikinci ve üçüncüler ile mansiyona layık görülen öğrencilere ödülleri İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip, İTO Genel Sekreteri Dr. Osman Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Güray Kılıç, Prof. Dr. Osman Küçükosmanoğlu ve Dr. Murat Ekmez tarafından verildi.

Çeşitli yaş gruplarından onlarca çocuk hem resimlerinin sergilenmesinin heyecan ve coşkusunu hem de ödül almanın mutluluğunu yaşadı.

Aynı gün hekimlerden gelen fotoğrafların yer aldığı Fotoğraf Sergisi ve yine hekimlerin eserlerinden oluşan Resim ve Heykel Sergisi de açıldı. Sergi açılışlarına çok sayıda meslektaşımız katıldı. Eserler 15 Mart 2020 tarihine kadar Basın Müzesi’nde sergilenecek.


Bu HABERİ Paylaş!