İstanbul Tıp Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu


  • Temmuz 14, 2020
  • 2236

İstanbul Tıp Fakültesi mezuniyet töreni 13 Temmuz 2020, Pazartesi günü 18.00’da İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde yapıldı. Pandemi önlemleri kapsamında açık havada gerçekleştirilen törene sadece öğrenciler ve öğretim üyeleri katıldı.

Türkçe ve İngilizce bölümlerinden 470 öğrencinin mezuniyet belgesi aldığı törene İstanbul Tabip Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Rukiye Eker Ömeroğlu katıldı ve bir konuşma yaptı. Dr. Rukiye Eker Ömeroğlu konuşmasında İstanbul Tıp Fakültesi’nden 1977 yılında birincilikle mezun olan bir hekim olarak genç mezunların coşku ve heyecanını yürekten paylaştığını dile getirdi ve meslek hayatlarında başarılar diledi. Ardından İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu adına dönem birincisi Dr. Onur Özbeöz’e hediyesini takdim etti.

Tören alanına kurduğumuz İstanbul Tabip Odası standında tüm mezunlara Hipokrat Andı, Tıp Etiği kitabı, Odamız dergi ve yayınları dağıtıldı.

İstanbul Tabip Odası olarak genç meslektaşlarımızı tebrik ediyor, mutluluklarını paylaşıyor, meslek hayatlarının her adımında yanlarında olacağımızı bir kez daha duyuruyoruz.


Bu HABERİ Paylaş!