Hekimler 42. İstanbul Maratonu’nda Sağlıklı, güvenli, şiddetsiz bir ülke ve dünya için koşacak


  • Ekim 08, 2020
  • 6065

Değerli Meslektaşlarımız,

Toplumun birçok kesimi gibi hekimler de zorlu bir süreçten geçiyor. Covid-19 pandemisi biz hekimlerin omuzlarındaki sorumluluğu ağırlaştırdı, çalışma koşullarımızı zorlaştırdı, hepimizi bunalttı.
Uzun saatler boyunca, ailelerimizi, çocuklarımızı bazen günlerce, haftalarca görmeden çalışıyoruz. Kaybettiğimiz her hastamızla canımız yanıyor. Kaybettiğimiz her meslektaşımızla acılarımız, endişelerimiz derinleşiyor. Bütün bu zorlu koşullar altında yaşanan sorunların sorumlusu olarak hedefe konuyoruz, şiddete uğruyoruz kimi zaman. Gelecek kaygımız derinleşiyor.

İşte böyle bir dönemde, her şeye rağmen “Pes Etmiyoruz” demek için, bu kez farklı bir etkinlikte buluşuyoruz hekimler olarak.

42. İstanbul Maratonu’na “Sağlıklı, Güvenli, Şiddetsiz Bir Ülke ve Dünya” çağrısıyla katılıyoruz.
Meslektaşlarımız İstanbul Maratonu Sanal Koşu kategorisinde, 7-8 Kasım 2020 tarihlerinde, 5 km., 10 km. ve 15 km. seçenekleriyle ve diledikleri yerden bu koşuya ortak olabilirler. Dileyen meslektaşımız 8 kasım’daki tam maratonu yani 42 km’yi koşabilir.

Sadece koşuya katılan meslektaşlarımızın isim ve fotoğraflarını istabip@istabip.org.tr adresinden bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.

İSTANBUL TABİP ODASI
YÖNETİM KURULU

Sanal koşuya https://event.spor.istanbul/ adresine tıklayarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Sanal Koşu Nedir?


Bu HABERİ Paylaş!