Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat Ülkü ve Covid-19 pandemisi ile mücadelede yitirdiğimiz tüm sağlık emekçileri için saygı duruşundayız


  • Ekim 15, 2020
  • 8481

ÖLMEK DEĞİL, YAŞAMAK VE YAŞATMAK İSTİYORUZ!

Değerli Meslektaşlarımız,

Ne yazık ki Covid-19 pandemisiyle mücadelede hekimler ve sağlık çalışanları olarak kayıplar vermeye devam ediyoruz. Son olarak TTB-Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat ÜLKÜ’yü Covid-19 sebebiyle kaybettik. Acımız, kederimiz çok büyük.

Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat Ülkü ve Covid-19 pandemisi ile mücadelede yitirdiğimiz tüm sağlık emekçilerine sevgi, minnet ve saygımızı ifade etmek üzere TTB’nin çağrısıyla tüm sağlık kurumlarında, beyaz önlüklerimiz ve yaka kartlarımızla saygı duruşu etkinlikleri gerçekleştireceğiz. İstanbul’daki merkezi saygı duruşu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılacaktır.

Tüm meslektaşlarımızı, 16 Ekim 2020, Cuma günü 12.00’da yapılacak saygı duruşu etkinliklerinde tek yürek olmaya ve çığlığımızı büyütmeye davet ediyoruz: ÖLMEK DEĞİL, YAŞAMAK VE YAŞATMAK İSTİYORUZ!

İSTANBUL TABİP ODASI
YÖNETİM KURULU


Saygı duruşu (merkezi) etkinliği
16 Ekim 2020, Cuma
Saat: 12.00
Yer: Bakırköy Dr. Sadi Konuk EAH önü

Not: Kurumlarınızda gerçekleştirdiğiniz saygı duruşu etkinliklerinin fotoğraflarını istabip@istabip.org.tr adresine göndermenizi rica ederiz.

Yaka kartını indirmek için tıklayınız.


Bu HABERİ Paylaş!