COVID-19 Pandemisi Hekim Anketi


  • Aralık 16, 2020
  • 5918

Değerli Meslektaşımız,

COVID-19 salgını sürecinde meslektaşlarımızın yaşadığı sorunları tespit etmek, dayanışma içerisinde olmak için İstanbul Tabip Odası olarak bir dizi faaliyet yürütüyoruz. Sağlık kurumlarını ziyaret ediyor, Hekim İletişim Hattı üzerinden meslektaşlarımızın sorun, talep ve önerilerini tespit etmeye ve çözmeye çalışıyor, toplantılar gerçekleştiriyoruz.

Bugüne kadar farklı alanlara ilişkin anketler düzenleyerek, alanlara özgü sorunları, talepleri almaya ve yürüteceğimiz çalışmaları bu veriler üzerinden belirlemeye gayret ettik.
COVID-19’un sağlık çalışanları için meslek hastalığı sayılması ve bu yönde yapılması gereken yasal düzenlemeleri tartıştığımız bugünlerde meslektaşlarımızın COVID-19 geçirme durumlarını tespit etmeye ve dayanışma ihtiyacı duyan meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu tekrar hatırlatmaya ihtiyaç duyduk. COVID-19 olursanız veya dayanışma ihtiyacı duyduğunuzda bize hekim iletişim hattından (https://www.istabip.org.tr/hekim-iletisim-hatti) ulaşabilirsiniz.
Bu kapsamda düzenlemiş olduğumuz anketi yanıtlamanızı diliyor, bu zorlu süreçte yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

İstanbul Tabip Odası
Yönetim Kurulu

Anket için tıklayınız


Bu HABERİ Paylaş!