Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreninde Genç Meslektaşlarımızın Coşkusunu ve Mutluluğunu Paylaştık


  • Haziran 30, 2021
  • 1794

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezuniyet töreni 29 Haziran 2021, Salı günü 17.00’de Veliefendi Hipodromu’nda yüzlerce genç mezunun, ailelerin ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip törene katılarak bir konuşma yaptı. Dr. Saip konuşmasında tüm mezunları kutladı, heyecan ve mutluluklarını paylaştıklarını, ömür boyu sürecek bu meslekte iyi hekimlik değerlerine bağlı kalarak çalışacaklarına inandıklarını dile getirdi ve tüm meslek hayatları boyunca İstanbul Tabip Odası olarak yanlarında olmayı sürdüreceklerini söyledi. Dr. Pınar Saip konuşmasında hekimler olarak dayanışma içinde, yan yana, örgütlü olabilmenin önemini vurguladı ve tüm hekimleri bulundukları illerde tabip odalarına üye olmaya, çalışmalara katılmaya, sorunların birlikte çözümü için meslek odalarını güçlendirmeye davet etti.

Dr. Pınar Saip törende Türkçe bölüm birincisi Dr. Fadime Nur Demiralay ve İngilizce bölüm birincisi Dr. Işıl İrem Turan’a da İstanbul Tabip Odası adına birer steteskop hediye etti.

Törende;

“Çocuklar İstismarı Değil, Mutluluğu ve Aydınlığı Resmetsin İstiyoruz!”

“TÜKENİYORUZ! Kötü insanların şiddetinden, iyi insanların sessizliğinden!”

“Biz Şarkımızı Cerrahpaşa’da Besteledik, Tüm Dünyada Söyleyeceğiz!”

“Canlılar Arasında Hiçbir Ayrım Yapmayan; Daima Özgürlük, Eşitlik, İnsani Çalışma ve Yaşam Koşullarını Savunan Hekimler Olacağız!” pankartları açan genç mezunlar geleceğe olan umutlarımızı artırdılar.

Tüm mezunlarımızı bir kez daha kutluyor, İstanbul Tabip Odası olarak bundan sonra da yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz.

İstanbul Tabip Odası
Yönetim Kurulu


Bu HABERİ Paylaş!