Karanlığa Karşı; Önlüğümüzün Beyazına, Özlük Haklarımıza, Halkın Sağlık Hakkına Sahip Çıkıyoruz! EMEK BİZİM, SÖZ BİZİM!


  • Kasım 11, 2021
  • 1923

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Tabipleri Birliği’nin “Emek Bizim, Söz Bizim” çağrısıyla İstanbul’dan Ankara’ya başlatacağı Beyaz Yürüyüş ve sonrasında yapılacak Beyaz Forum, hekimler olarak sorunlarımızı, taleplerimizi görünür kılmaya dönük önemli bir zemin olacaktır.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey üyeleri, illerden gelen Tabip Odası yöneticileri ve üyelerinden oluşacak heyet 23 Kasım 2021, Salı 18.00’de Kadıköy (Beşiktaş) İskele Meydanı’ndan uğurlanacak; Kocaeli-Bursa-Eskişehir illerinde çeşitli etkinlikler yaparak sonrasında Ankara’ya varacaktır. 27 Kasım 2021, Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek Beyaz Forum’da bir araya gelerek önümüzdeki süreçte atılacak adımlara hep birlikte karar vereceğiz.

Beyaz Forum’a gidiş için otobüsler tutulmuştur. Beyaz Forum’a katılmak isteyen meslektaşlarımız aşağıdaki iletişim numaralarından kayıtlarını yaptırabilirler.

Bütün meslektaşlarımızı Ankara’ya gidecek heyeti uğurlamak üzere 23 Kasım 2021, Salı 18.00’de beyaz önlüklerimizle Kadıköy (Beşiktaş) İskele Meydanı’nda buluşmaya çağırıyoruz.

Emek Bizim, Söz Bizim!

İstanbul Tabip Odası
Yönetim Kurulu

Beyaz Forum-Ankara otobüslerine kayıt için:
İstanbul Tabip Odası
0212 514 02 92

Otobüs hareket bilgileri:
Tarih: 27 Kasım 2021, Cumartesi (aynı gün, Beyaz Forum sonrası dönülecektir)
Hareket noktası ve saati:
Mecidiyeköy Metro İstasyonu önü – 06.00
Kadıköy Evlendirme Dairesi önü – 06.30

 


Bu HABERİ Paylaş!