Vazgeçmiyoruz; Oyalama Değil, Hakkımız Olanı İstiyoruz!


  • Ocak 05, 2022
  • 903

Değerli Meslektaşlarımız,

Gelirlerimiz ve özlük haklarımızda yapılacağı öngörülen düzenleme ileri bir tarihte görüşülmek üzere TBMM gündeminden hızla geri çekilmiş ve tasarının Meclis’e tekrar getirilip getirilmeyeceği de, görüşüleceği tarih de, içeriği de hala netlik kazanmamıştır.

Bu süreçte Türk Tabipleri Birliği ve tabip odaları olarak “Vazgeçmiyoruz; Oyalama Değil, Hakkımız Olanı İstiyoruz!” çağrısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. TBMM Başkanlığına ve milletvekillerine hekimlerin taleplerini içeren rapor gönderildi. Hekimlerin taleplerinin acilen görüşülmesi için TBMM Başkanlığı’na ve TBMM’de grubu bulunan siyasi partilere dilekçeler fakslandı.

Taleplerimizde ısrarcı olduğumuzu bir kez daha ifade etmek için İstanbul Tabip Odası olarak 7 Ocak 2022, Cuma günü SES İstanbul Şubelerinin de katılımıyla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde bir basın açıklaması gerçekleştireceğiz.

Saat 12.00’de İstanbul EA (Samatya) Hastanesi’nden başlayacak yürüyüş saat 12.30’da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Havuzlu Bahçede basın açıklamasıyla son bulacaktır.

Eylemde kullanılacak yaka kokartları ekte bilginize sunulmuştur.

Katkı ve katılımınızı bekliyor, hepimize kolay gelsin diyoruz.

Emek Bizim Söz Bizim!

İstanbul Tabip Odası
Yönetim Kurulu

Yaka kokartları için tıklayınız.

Basın Açıklamasının Tarihi: 7 Ocak 2022 Cuma, 12.30
Toplanma / 12.00 İstanbul EA (Samatya) Hastanesi Başhekimlik Önü
Basın Açıklaması / 12.30 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Orta Bahçe (Havuzlu Bahçe)


Bu HABERİ Paylaş!