8. Bireysel Satranç Turnuvası Kayıtları Başladı


  • Mart 03, 2022
  • 1533

İstanbul Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen Bireysel Satranç Turnuvası’nın bu yıl sekizincisini düzenlemekteyiz.

5 Tur İsviçre sistemi ve 45 dakika düşünme, 30 saniye hamle başı ekleme temposu ile oynanacak turnuvaya online kayıt Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği sayfasında açılmıştır. Aşağıdaki linkten turnuva yönergesine ve online kayıt sayfasına ulaşmak mümkündür.

Turnuvaya, çalışan ve emekli tıp doktorları, diş hekimleri, tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültesi öğrencileri ile tabip odası mensupları katılabileceklerdir.

http://www.istanbul.tsf.org.tr/turnuva-haberleri/kurumsal-turnuva/3340-viii-istanbul-tabip-odasi-14-mart-bireysel-satranc-turnuvasi

İSTANBUL TABİP ODASI

Not:
• Turnuva final sıralamasına göre ilk üç dereceye giren sporculara Kupa ve 1.’ye 1000 TL, 2.’ye 850 TL ve 3.’ye 600 TL’lik kitap-kırtasiye hediye çeki verilecektir.
• Turnuvaya katılım 30 kişi ile sınırlıdır. Üst katılım sınırına ulaşıldığında, katılımcılar başvuru tarih sıralarına göre belirlenecektir. Katılımcılar hekimlik yaptıklarını ya da tıp öğrencisi olduklarına dair bir belgeyi online başvuru sonrası ertanyardimci@gmail.com e-posta adresine ibraz etmek durumundadırlar.


Bu HABERİ Paylaş!