14 Mart Tıp Haftası Birim Ziyaretleri Gerçekleştirildi


  • Mart 18, 2022
  • 827

14 Mart Tıp Haftasını meslektaşlarımızın çalıştıkları kurumlarda karşılamak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere bu yıl da çeşitli birim ziyaretleri gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu üyelerimiz, komisyon ve kurul üyelerimiz ile hastane temsilcilerimizden oluşan heyetlerin meslektaşlarımızı ziyaretleri sıcak, dostça buluşmalara, verimli sohbetlere sahne oldu.

Bu yıl Tıp Haftası kapsamında ilk olarak 15 Mart 2022, Salı günü saat 09.30’da Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaret edildi. İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Dr. Pınar Saip, Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve İstanbul Tabip Odası (İTO) eski başkanlarından Prof. Dr. Özdemir Aktan ve İTO hastane temsilcisi hekimlerden oluşan bir heyet önce M.Ü. Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ümit S. Şehirli ile görüştü. Ardından klinikleri gezerek hekimler ve asistanlarla sohbet eden, karanfil ve kokart dağıtan İTO heyeti güleryüz ve ilgiyle karşılandı.

Birim ziyaretleri 17 Mart Perşembe günü saat 10.00’da Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü ile devam etti. İTO Başkanı Dr. Pınar Saip ve Yönetim Kurulu üyesi Dr. Recep Koç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Serap Sarıhan Akkum ile gerçekleştirdikleri samimi sohbet ve hekimleri ziyaretinin ardından Bahçelievler Merkez ASM ile Bahçelievler Verem Savaş Dispanseri hekim ve çalışanlarıyla görüşerek karanfil, kokart takdim ettiler.

Heyet Yenibosna Aile Sağlığı Merkezi’nde karşılaştıkları Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ile birlikte ASM hekimleri ve çalışanlarına ziyarette bulundu.

Oldukça keyifli geçen sohbetlerde ayrıca hekimler yaşadıkları sorunlara ve gündemdeki sağlık konularına dair görüş alışverişinde bulundu.

Aynı gün saat 13.30’da Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne giden Dr. Pınar Saip, İTO Genel Sekreteri Osman Küçükosmanoğlu ve İTO Yönetim Kurulu üyesi Dr. Güray Kılıç Başhekim Prof. Dr. Feza Yarbuğ Karakayalı ile görüştüler. Yönetime yapılan ziyaretin ardından hekimler ve sağlık çalışanları ile de sohbet edildi, İTO kokartları ve karanfiller takdim edildi.

Marmara Üniversitesi Pendik EAH



Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü

Yenibosna Aile Sağlığı Merkezi

Başkent Üniversitesi Hastanesi


Bu HABERİ Paylaş!