“Tükenmeyen Hekimlik” Kitap Tanıtımı Yapıldı


  • Mayıs 11, 2022
  • 359

İstanbul Tabip Odası (İTO), Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 87 Mezunları’nın desteğiyle (CTF 87), 16 Ocak 2020 tarihinde yitirdiğimiz sevgili meslektaşımız Dr. Ali ÖZYURT’un anısına bir toplantı düzenledi.

Dr. Ali Özyurt’un değerli anısına saygı ve özlemle İstanbul Tabip Odası (İTO) tarafından hazırlanan “hekimlik ve tükenmişlik” üzerine makalelerin yanı sıra sevgili Ali Özyurt’un en yakınlarından veda yazıları içeren “Tükenmeyen Hekimlik” kitabının tanıtım organizasyonu 11 Mayıs 2022 Çarşamba akşamı saat 18.30’da Aynalı Geçit Etkinlik Mekânı’nda yapıldı.

İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nergis Erdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Esin Tuncay, Dr. Hacer Ayşen Yavru ve Dr. Cegerğun Polat yer aldı.

Dr. Ali Özyurt’un eşi Dr. Hazan Özyurt, Tükenmeyen Hekimlik kitabının yazarları ve CTF 87’den Özyurt’un arkadaşları ile TTB ve İTO yönetimlerinde uzun yıllar birlikte çalıştığı dostlarının kısa konuşmalar yaptığı etkinlik samimi bir sohbet havasında geçti.

“Tükenmeyen Hekimlik kitabının yanı sıra, Dr. Ali Özyurt’un hayattayken yazdığı kitaplarından oluşan stand oldukça ilgi görürken, kitap satışlarından elde edilen gelir İstanbul Tabip Odası Eğitim Bursu’na aktarıldı.


Bu HABERİ Paylaş!