Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Dönem Temsilcilerini Seçti


  • Ağustos 04, 2022
  • 1285

İstanbul Tabip Odası (İTO) Temsilciler Kurulu’nda 2022-2024 döneminde görev alacak temsilcilerimizi seçmek için yaz döneminde de çalışmalar devam ediyor.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi temsilcilerimizi belirlemek üzere; 3 Ağustos 2022 tarihinde temsilci seçimi yapıldı.

Haseki Sultangazi Yerleşkesi Konferans Salonu’nda 10:00-13:30 saatleri arasında yapılan seçimde yeni dönem hastane temsilcileri belirlenmiş oldu.

Yapılan seçime, İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu üyesi Dr. Esin TUNCAY, İTO Temsilciler Kurulu Divanı Başkanı Dr. Yavuz ALTUNKAYNAK ile hastanede görevli önceki dönem İTO Yönetim Kurulu üyesi Dr. Murat EKMEZ de eşlik etti.

Seçimin ardından İTO heyeti hastane başhekimi Dr. Mine GÜRSAÇ ÇELİK’i ziyaret ederek görüş alış-verişinde bulundu.

Yapılan seçimde; Dr. Barış KAYA, Dr. Ceren TUNAY, Dr. Engin AYDEMİR, Dr. Esra KAHYA, Dr. Eymen FIRINCIOĞULLARI, Dr. Fidel Ceren YAVUZYİLMAZ, Dr. İlker AKİN, Dr. Gülşen BARLAS ALKAN yeni dönem temsilcileri olarak belirlenmiş oldu.

Yeni dönem temsilcilerimizi kutluyor, İstanbul Tabip Odası olarak yapacakları tüm çalışmalarda yanlarında olacağımızı bir kez daha belirtiyoruz.


Bu HABERİ Paylaş!