Bahar’da Hekim Buluşmasına Bekliyoruz


  • Nisan 05, 2012
  • 1131

Değerli meslektaşlarımız;

Yılların emeği ile kazandığımız mesleğimizi değersizleştirme girişimlerinin had safhaya vardığı bir ortamda hekimlik yapmaya çalışıyoruz. Hürmetsiz yönetici tutumunun sıradanlaştığı, mesleki dayanışma ve konsültasyonun yerini performans rekabetine bıraktığı sağlık kurumlarında hizmet sunuyoruz. Gerek kamu, gerek özel hastane, gerekse aile hekimliği mekanlarında odalarımıza kapatılmış bir hekimliğe alışmamız bekleniyor. Hekimliği değersizleştirmenin hiç kimseye bir yararının olmadığını-olmayacağını bilmeyen sağlık otoritesi tarafından yönetiliyoruz. Karşılığı alınamayan bu yoğun temponun üzerine sözlü ya da fiziki şiddete maruz kalmanın burukluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Tüm bunların üzerine; yaşadığımız İstanbul’un karmaşası ve trafiğini eklediğimizde hekimler olarak bir araya gelişlerimizin, buluşmalarımızın zorluğu daha da artıyor.

İstanbul Tabip Odası olarak, içine girdiğimiz bahar günlerinin verdiği coşkuyla “Baharda Hekim Buluşmaları” adı altında, İstanbul’un farklı ilçelerinde  “müzik dinletisi ve kokteyllerle” renklendireceğimiz ve meslektaşlarımızın günün yorgunluğunu atıp, önerilerini bizlerle paylaşabileceği toplantılar düzenliyoruz.

Bu kapsamda yapılacak 3 bölge toplantısının bilgileri şunlardır:

5 Nisan 2012, Perşembe, 19.00
Beşiktaş-Taksim-Şişli-Sarıyer Bölge Toplantısı
TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi toplantı salonu (Barbaros Bulvarı Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası BEŞİKTAŞ)

10 Nisan 2012, Salı, 18.00
Anadolu Yakası Bölge Toplantısı
Caddebostan Kültür Merkezi Toplantı ve Kokteyl Salonu (Bağdat Cad., Haldun Taner Sk. No: 11 Kadıköy)

13 Nisan 2012, Cuma, 18.00
Bakırköy-Avcılar-Fatih-Silivri Bölge Toplantısı
Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi Ataköy 7-8. Kısım, Mimar Sinan İlköğretim Okulu arkası No: 1 Bakırköy)

Program:
Açılış ve sinevizyon gösterisi
Söz hekimlerde
Müzik Dinletisi
Kokteyl

Tüm meslektaşlarımızı “Baharda Hekim Buluşmaları”na bekliyoruz.

Saygılarımızla,

İSTANBUL TABİP ODASI
YÖNETİM KURULU


Bu HABERİ Paylaş!