İstanbul Tabip Odası, Aile Hekimliği Sürecine İlişkin Toplantılar Gerçekleştiriyor


  • Ağustos 27, 2010
  • 2401

İstanbul Tabip Odası, Aile Hekimliği Uygulama sürecine ilişkin hekimlerin ve sağlık çalışanlarının bilgilendirilmesi adına toplantılar gerçekleştiriliyor.

Son olarak 30 Haziran 2010, saat 12.00–13.30 arası Zeytinburnu Sağlık Grup Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Fethi Bozçalı ve SES Aksaray Şube Başkanı Songül Beydilli katıldı. Dr. Fethi Bozçalı’nın sürece ilişkin hazırlamış olduğu sunumu gerçekleştirmesinin ardından Songül Beydilli’nin Aile Hekimliği’nin yardımcı sağlık personelini nasıl ve ne şekilde etkileneceğine dair değerlendirmeleri aktardı. Toplantı soru, katkı ve önerilerin yoğunlukta olduğu bir ortamda gerçekleşti.
Aynı günün akşamında bir başkan toplantı da saat 17.00–19.30 saatleri arasında Büyükçekmece Sağlık Grup Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Daha geniş bir katılımın gözlendiği toplantıya Büyükçekmece Sağlık Grup Başkanı Dr. Cuma Kahveci ile birlikte yaklaşık 50 hekim katılım gösterdi. İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Fethi Bozçalı ve Dr. Lale Tırtıl’ın yanı sıra İTO İşyeri Hekimliği Danışman Hekimi Dr. Doğan Şahin katıldı. Dr. Fethi Bozçalı ve Dr. Lale Tırtıl hekimlerin sürece ilişkin sorularını yanıtlarken, Dr. Doğan Şahin ise, hekimlerin Aile Hekimliği Uygulaması’nın İşyeri Hekimliğine yansımasının nasıl olacağına ilişkin bilgi verdi.


Bu HABERİ Paylaş!