HDP Milletvekili Adayı Av. Oya Ersoy Yönetim Kurulumuzu Ziyaret Etti


  • Haziran 21, 2018
  • 1677

Halkların Demokratik Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Av. Oya Ersoy ve beraberindeki heyet, 24 Haziran 2018 Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi odamız yönetim kurulunu ziyaret etti.

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesi gerçekleşen ziyarette, İTO yönetim kurulu üyeleri Türk Tabipleri Birliği’nce 31 Mayıs 2018 tarihinde yapılan “Aydınlık Bir Gelecek İçin Sağlık Alanına İlişkin Taleplerimiz” metni ile 24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde sağlık alanıyla ilgili taleplerimizi, önerilerimizi, eleştirilerimizi içeren, 19.06.2018 tarihli ““Çaresi Yok Usta, Biz Kazanacağız” başlıklı basın açıklaması metnini konuk heyetle paylaştı.

Av. Oya Ersoy,  24 Haziran’dan sonra siyasal partiler ve demokratik kitle örgütlerinin  Türkiye ve ülkenin sağlık ortamının iyileştirilmesi için beraber çalışacağı ve daha ileri adımların atılabileceği bir ortam olacağına dair inancını vurguladı; eşit, ücretsiz nitelikli bir sağlık hizmeti, emekliliğe yansıyan, insanca yaşanacak bir ücret ve güvenceli bir çalışma ortamına dair İTO ve TTB  taleplerine destek sözü verdi.


Bu HABERİ Paylaş!