İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Yeni Seçilen Yönetim Kurulumuza Kutlama


  • Ağustos 19, 2020
  • 3208

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 Ağustos 2020, Pazar günü yapılan seçimle tekrar göreve getirilen İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu’nu gönderdiği bir yazıyla tebrik etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kutlama yazısında şunları ifade etti:

“Sayın Prof. Dr. Pınar SAİP,

İstanbul Tabip Odası Seçimli Olağan Genel Kurulu neticesinde bir kez daha İstanbul Tabip Odası Başkanı seçilmeniz nedeniyle sizi ve Demokratik Katılım Grubu’nu yürekten kutluyorum.

Covid-19 pandemisi nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. İnsanlık son yıllarda karşılaştığı en çetin sınavlardan birini veriyor. Bu süreçte yeryüzündeki en ulvi görevlerden birini icra eden siz değerli doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın özverili mücadelesini şükranla izliyoruz. Bu zorlu günleri aklın ve bilimin ışığında geride bırakacağımıza gönülden inanıyorum.

Covid-19 pandemisi sebebiyle kaybettiğimiz kıymetli meslektaşlarınızı minnetle anıyor, tüm sağlık çalışanlarına emekleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu süreçte ihtiyaç duyacağınız her türlü konuda sizlerle dayanışma içinde olmayı görev biliyoruz.”


Bu HABERİ Paylaş!