Tutuklu Bulunan Dr. Şeyhmus Gökalp’e Dayanışma Kartı Gönderildi


  • Aralık 23, 2020
  • 2394

Bir itirafçının yalanları bahane edilerek tutuklanan ve halen Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi’nde bulunan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Yüksek Onur Kurulu üyesi ve 2014-2018 dönemi Merkez Konseyi üyesi Dr. Şeyhmus Gökalp’le dayanışmak için toplu kart gönderimi gerçekleştirildi.

22 Aralık 2020, Salı günü Sirkeci Postanesi’nde bir araya gelen TTB ve İTO yöneticileri Dr. Şeyhmus Gökalp’e dayanışma, destek mesajlarını içeren kartpostallar gönderdiler, bu haksız tutukluluk sürecinde yanında olduklarını ifade ettiler.

Toplu kartpostal gönderme etkinliğine TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, TTB MK Üyesi Dr. Çiğdem Arslan, İTO Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip, İTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Küçükosmanoğlu, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Osman Öztürk, Dr. Güray Kılıç, Dr. Murat Ekmez, Dr. Recep Koç, TTB Yüksek Onur Kurulu Üyeleri Dr. Lale Tırtıl, Dr. Irmak Bircan, Toplum ve Hekim Dergisi Editörü Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu, İTO Denetleme Kurulu Üyesi Dr. Nazmi Algan, Dr. İncilay Erdoğan ve Dr. Hüseyin Gazi Yaman katıldı.


Bu HABERİ Paylaş!