Dr. Türkan Saylan Tıp Bilim ve Tıp Hizmet Ödül Töreni Gerçekleştirildi


  • Mart 15, 2021
  • 7873

İstanbul Tabip Odası 14 Mart etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Dr. Türkan Saylan Tıp Bilim ve Tıp Hizmet Ödüllerine ilişkin tören 13 Mart 2021, Cumartesi günü İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yönergemiz kapsamında kurumlardan gelen önerilerin jüri tarafından değerlendirilmesi sonucunda; Multiple Skleroz ve Behçet Hastalığı ile ilgili yayınlarının yurtiçi ve yurt dışı alanda yüksek kabul görürlüğü ve Nöroloji alanındaki tüm çalışmaları göz önünde bulundurularak 2021 yılı Türkan Saylan Tıp Bilim Ödülü’ne bu yıl İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aksel Siva layık görüldü.

Yine çeşitli kurumların önerileri ve jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda; Covid-19 pandemisinde iyi hekimlik kuralları, bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda özveriyle çalışan TÜM HEKİMLER, 2021 yılı Dr. Türkan Saylan Tıp Hizmet Ödülü’ne layık bulundu. Covid-19 hastalığını ağır şekilde geçirdikten sonra görevine devam eden asistan ve çeşitli branşları temsilen meslektaşlarımız simgesel olarak törene katıldılar ve tüm meslektaşları adına plaket aldılar.

İstanbul Tabip Odası olarak pandemi sürecinde yoğun emek harcayan, zorlu koşullarda fedakarca çalışan tüm hekimlerimizi kutluyoruz. Yaşamlarını bu uğurda kaybeden hekim arkadaşlarımızı saygıyla anıyoruz.

İSTANBUL TABİP ODASI


Bu HABERİ Paylaş!