Kurtuluş Sokak Şenliği’nde Aşı Bilgilendirme Masası Kurduk


  • Eylül 27, 2021
  • 760

Bir semt girişimi olan Kurtuluş Çevre Grubu ve Şişli Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen “Kurtuluş Sokak Şenliği” 25 Eylül 2021, Cumartesi günü, Kurtuluş Şahap Sokak’ta yapıldı.

“Mahallede Şenlik Var” temasıyla düzenlenen şenliğe vatandaşların ilgisi büyük oldu. 20 sivil toplum kuruluşunun katıldığı şenlikte kurulan standlarda organik gıda, tasarım çantalar, el yapımı oyuncaklar ve takılar yer aldı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin standları dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Şenlikte İstanbul Tabip Odası (İTO) masası da kurularak, vatandaşların merak ettiği sorulara cevaplar içeren, COVID-19 aşılarıyla ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Vatandaşların “COVID-19 Aşıları ve Merak Edilenler” broşürüne ilgisi yoğun oldu.

Etkinlikte Aile Hekimleri Komisyonu üyesi Dr. Turhan Karakaş da İTO adına bir konuşma yaparak vatandaşları aşı olmaya davet etti. Dr. Karakaş “Pandemiye karşı elimizde aşıdan başka etkili bir mücadele aracı yok. Aşı olalım ki toplumsal hayata geri dönebilelim. En temel kaygısı toplumsal sağlık olan İstanbul Tabip Odası olarak herkesi aşı olmaya çağırıyoruz” sözleriyle aşı olmanın önemini bir kez daha vurguladı.


Bu HABERİ Paylaş!