Tıp Haftası Fotoğraf ve Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu Hekimlerden Resim, Heykel, Fotoğraf Sergisi Açıldı


  • Mart 16, 2022
  • 910

14 Mart Tıp Haftası kapsamında Odamızca her yıl düzenlenen; “Çocuk Gözüyle Doktorlar ve Sağlık Resim Yarışması” ile “Fotoğraf Yarışması”nın sonuçları açıklanmıştı.
14 Mart 2022, Pazartesi günü Basın Müzesi’nde gerçekleştirilen bir törenle ödüller sahiplerini buldu ve sergi açılışı yapıldı.

“Çocuk Gözüyle Doktorlar ve Sağlık Resim Yarışması”nda 5 kategoride belirlenen birinci, ikinci ve üçüncüler ile mansiyona layık görülen öğrencilere ödülleri İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu üyesi Dr. Güray Kılıç tarafından verildi.

Çeşitli yaş gruplarından onlarca çocuk hem resimlerinin sergilenmesinin heyecan ve coşkusunu hem de ödül almanın mutluluğunu okul yöneticileri, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte yaşadı.

Fotoğraf Yarışması’nda ödül almaya hak kazanan hekimlerimize ödüllerini İTO Genel Sekreteri Dr. Osman Küçükosmanoğlu ve İTO Denetleme Kurulu üyesi Nazmi Algan verdi.

Aynı gün hekimlerden gelen fotoğrafların yer aldığı Fotoğraf Sergisi ve yine hekimlerin eserlerinden oluşan Resim ve Heykel Sergisi de açıldı. Sanatçı hekimlerimize teşekkür plaketi ve sertifikalarını İTO Genel Sekreteri Dr. Osman Küçükosmanoğlu ve İTO Denetleme Kurulu üyesi Nazmi Algan verdi.

Sergi açılışlarına çok sayıda meslektaşımız katıldı.

Eserler 20 Mart 2022 tarihine kadar Basın Müzesi’nde sergilenecek.


Bu HABERİ Paylaş!