Düş Gezileri “Tarihin İzinde Aşkın Büyüsünde Beyoğlu” Turuyla Devam Etti


  • Temmuz 05, 2022
  • 418

Üyelerimizle bulundukları yerden tarihi, kültürel ve sanatsal özellikleriyle düş gezileri yapmayı sürdürüyoruz.

Seyahat olanaklarının kısıtlandığı pandemi ile birlikte yaklaşık iki yıldır isteyip de gidemediğimiz yerlere oturduğumuz yerden gidiyor; merak ettiğimiz diyarlara düş gezileri yapıyoruz.

Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz, üyelerimize sanal ortamda turlara katılma imkânı sunan E-Tur Düş Gezileri programının son durağı 29 Haziran 2022 Çarşamba akşamı “Tarihin İzinde Aşkın Büyüsünde Beyoğlu” oldu.

Üyelerimiz Anlatıcı Hakkı Kaya Ocakaçan rehberliğinde Pera’ya; Yunanca anlamı ile “öte” “karşı taraf”a geçtiler. Yani yarımadanın karşı yüzüne…

Tarihle iç içe kozmopolit bir bölge olan Beyoğlu’nda, geçmişe tanıklık eden birçok yapıyı görerek rehberimizin anlatımlarıyla o günlerden bu günlere geldiler.

İstanbul Tabip Odası üyelerinin ücretsiz katılım sağladığı insana dair yaşamsal yolculukların durağı E-Tur Düş Gezileri birbirinden keyifli ve heyecan verici programlarla önümüzdeki aylarda da devam edecek.

Ağustos ayından itibaren başlayacak olan yüz yüze turlarımızın duyurusu da web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır.


Bu HABERİ Paylaş!