Uyuz ve Birinci Basamakta Sık Görülen Cilt Hastalıkları Eğitimi Gerçekleştirildi


  • Ocak 06, 2023
  • 885

İstanbul Tabip Odası (İTO) Aile Hekimleri Komisyonu, mesleki eğitim toplantılarının dördüncüsünü, “Uyuz ve Birinci Basamakta Sık Görülen Cilt Hastalıkları” başlığıyla, 20 Aralık 2022 tarihinde İstanbul Tabip Odası Cağaloğlu binasında gerçekleştirdi.

İTO Başkanı Prof. Dr. Nergis Erdoğan’ın konuşmasıyla başlayan toplantıda, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Genel Sekreteri Dr. Vedat Bulut’un topluluğa hitabı ve Aile Hekimleri Komisyonu eş başkanı Dr. Turan Karakaş’ın komisyon çalışmalarını aktardığı kısa bir sunum yapıldı.

Daha sonra Aile Hekimleri Komisyonu eş başkanı Dr. Olcay Bengi Bozkurt'un sunum ve kolaylaştırıcılığında yapılan eğitim seminerine geçildi ve İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Cildiye Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Algün Polat Ekinci'nin yaptığı sunumda Uyuz (Skabiyez) Hastalığı ile ilgili güncel tanı, tedavi yaklaşımlarını, vaka bilgilerini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.
Kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.

Toplantı, katılımcıların katkı ve sorularıyla son buldu.

Toplantı sonrası meslektaşımız ve arkadaşımız Dr. Yelda Emek’in solistliğini yaptığı dinleti ile eski yılı uğurlarken yeni yılı kutladık ve umutlarımızı tazeledik. Kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.


Bu HABERİ Paylaş!