14 Mart Tıp Haftası Birim Ziyaretleri Gerçekleştirildi


  • Mart 20, 2023
  • 994

Hekimler olarak Şubat ayınca yaşanan deprem felaketinin, kaybettiğimiz meslektaşlarımız ve vatandaşlarımızın acısıyla karşıladığımız 14 Mart Tıp Haftasında Yönetim Kurulumuz Birim Ziyaretlerine devam etti.

Yönetim Kurulu üyelerimiz, komisyon ve kurul üyelerimiz ile hastane temsilcilerimizden oluşan heyetlerin meslektaşlarımızı ziyaretleri sıcak, dostça buluşmalara, verimli sohbetlere sahne oldu.

İlk olarak 14 Mart, Salı günü saat 10.00’da Beşiktaş Sinanpaşa Aile Sağlığı Merkezi ve Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyaret edildi. İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Dr. Nergis Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Esin Tuncay, Dr. Saffet Ercan ve İTO İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyon Üyesi Dr. Nazmi Algan Beşiktaş Sinanpaşa ASM hekimleri ve çalışanlarıyla sohbet ettikten sonra Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Zehra Güneşer’i ziyaret etti. Birimlerdeki meslektaşlarımız ve çalışanlara karanfil ve kokart dağıtan İTO heyeti güleryüz ve ilgiyle karşılandı.

Birim ziyaretleri 15 Mart Çarşamba günü Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam etti. İTO Başkanı Dr. Nergis Erdoğan ve Yönetim Kurulu üyesi Dr. Saffet Ercan’a Hastane Temsilcimiz Dr. Aytekin Sağlam eşlik etti. Klinikleri gezerek hekimler ve asistanlarla sohbet eden, karanfil ve kokart dağıtan İTO heyeti ardından Muayenehane Hekimi Dr. Amira Baker’i Fatih’teki Muayenehanesinde ziyaret etti.
Oldukça keyifli geçen sohbetlerde ayrıca hekimler yaşadıkları sorunlara ve gündemdeki sağlık konularına dair görüş alışverişinde bulundu.

Birim Ziyaretlerinin üçüncü gününde, 16 Mart, Perşembe günü; uzun yıllar İstanbul Tabip Odası kurul ve komisyonlarında yer almış, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Delegesi, çok değerli hocamız Dr. Süleyman Özyalçın’ı, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nergis Erdoğan ve Yönetim Kurulu üyesi Dr. Esin Tuncay muayenehanesinde ziyaret etti.

17 Mart Cuma günü ise heyetimiz Şişli Memorial Hastanesi’ndeydi. Sabahın ilk saatlerinde hastanede gerçekleştirilen, yaklaşık 30 hekimin bulunduğu toplantıya katılan İTO heyetini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nergis Erdoğan bir konuşma yaparak, 14 Mart Tıp Haftası’nı kutladı. Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Esin Tuncay, aynı zamanda hastane hekimi Dr. Cegerğun Polat ve İTO İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyon Üyesi Dr. Nazmi Algan’ın bulunduğu heyet, hekimler ile yapılan keyifli sohbetin ve toplantının izlenmesinin ardından, hastane hekimi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez’i odasında ziyaret etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Birim Ziyaretleri çok keyifli ve dost ortamında gerçekleşti. Hekimler yaşadıkları sorunlara, gündemdeki sağlık konularına dair görüş alışverişinde bulundu.


Beşiktaş Sinanpaşa Aile Sağlığı Merkezi


Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürlüğü


Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi


Dr. Amira Baker Muayenehane Ziyareti


Dr. Süleyman Özyalçın Muayenehane Ziyareti


Şişli Memorial Hastanesi


Bu HABERİ Paylaş!