Emekli Hekimler Komisyonumuz 14 Mart Tıp Haftası Kapsamında Huzurevi Ziyaretleri Yaptı


  • Mart 22, 2023
  • 1078

Her yıl olduğu gibi 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında Huzurevi Ziyaretleri bu yıl da devam etti.

İstanbul Tabip Odası Emekli Hekim Komisyonu üyemiz Dr. Erdinç Köksal, beraberindeki Komisyon üyelerimiz Dr. Fahri Güngör ve Dr. Celal Belen ile birlikte 14 Mart Salı günü Etiler Huzurevinde kalan meslektaşları Dr. Yıldız Baş ve Dr. Zehra Ersan Akpir'i ziyaret ettiler.

Dr. Erdinç Köksal 17 Mart 2023 Cuma günü ise yine Komisyon üyeleri Dr. Ülkü Sema Aydın ve Dr. Celal Belen ile birlikte Kızılay’ın Kartal Yakacık’ta bulunan Huzurevine ziyarete gitti.

Önce Kurum Müdürü Gizem Fırat’ı ziyaret eden heyet, huzurevinde kalan hekimler hakkında bilgi aldı, ardından 105 yaşında üyemiz Dr. Hasan Sabahattin Kahyaoğlu’nu ve 93 yaşındaki meslektaşımız Dr. Güner Türker’i ziyaret etti.

Ziyarette meslektaşlarımıza Odamız adına hazırlanan çiçekler ve yayınlarımızın bulunduğu çantalar hediye edildi. Meslektaşlarımız İstanbul Tabip Odası heyeti tarafından ziyaret edilmekten son derece mutlu olduklarını, bu ziyaretlerin sürdürülmesini dilediklerini belirtiler.

İstanbul Tabip Odası olarak yaşamlarını huzurevlerinde sürdüren meslektaşlarımızı unutmayacak, kendilerini ziyaret etmeyi sürdüreceğiz ve emekli hekimlerin sorunlarını gündeme taşımaya, takipçisi olmaya devam edeceğiz.


Bu HABERİ Paylaş!