Düş Gezileri Devam Ediyor... Fethiye Göcek Otel Konaklamalı Mavi Yolculuk


  • Mayıs 25, 2023
  • 449

Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbul Tabip Odası olarak uzun yıllardır Düş Patikası ekibi ile konusunda uzman rehber ve danışmanlar eşliğinde düzenlediğimiz Düş Gezileri, "Fethiye Göcek Otel Konaklamalı Mavi Yolculuk" turu ile devam ediyor. 06-12 Ağustos 2023 tarihlerini kapsayan turumuzun kayıt bilgileri dahil tüm detayları şöyle:

Fethiye Göcek Otel Konaklamalı Mavi Yolculuk Turu

6 gece 7 gün

06 – 12 Ağustos 2023

TUR HAKKINDA

Göcek’te konaklayacağımız tatilimizde gündüzleri tekne ile mavi tur yapıyoruz. Mavi tur denildiğinde görseli, doğal güzelliği, temizliği ve dinginliği ile Göcek ve Fethiye koyları akıllara gelir.  Her gün değişik koylara gideceğimiz tekne rotalarımızda, sizler için planladığımız programda tek yapmanız gereken, eşi benzeri bulunmaz masmavi denizlerde, ılık rüzgarın yüzünüzde dans etmesine izin vermek, güneşin tadını çıkartmak, bakir koylarda özgürce yüzmek ve ruhunuzu dinlendirmek.

En fazla 22 kişilik bize özel tekne ile yapacağımız turumuzda 4 günde denizin ve dinginliğin keyfini çıkartacaksınız.  Gündüzleri teknemiz ile denizin keyfini sürerken akşamları, Göcek, Fethiye, Dalyan vb. yerlerde gezip eğleneceğiz. Doğal güzelliği ile ünlü koylarda yüzeceğimiz butik olarak yapacağımız bu mavi turumuzda keyif, tatil, dinlence, eğlence ve doğal güzellikler sizi bekliyor.

1.Gün: Dalaman >> Göcek >> Tekne Turu

Sabah belirtilen saatlerde transfer araçlarımız ile sizleri evlerinizden alarak (İstanbul, İzmir, Ankara) havaalanına gidiyoruz. Farklı illerden ve İstanbul'dan gelen misafirlerimiz ile Dalaman Havaalanı'nda saat 10:00 da buluşuyoruz. Bizi bekleyen aracımıza binerek Göcek’e doğru hareket ediyoruz. Göcek Yat Limanı’na giderek grubumuza özel 22 kişilik teknemiz ile turumuza başlıyoruz. Rotamızda; Yassıca Adaları İç Koyu, Yaz Limanı Koyu, Akvaryum Koyu yer almakta. Teknemiz masmavi sularda giderken biz de ılık rüzgar ve keyifli dalgalar eşliğinde kahvaltımızı yapıyoruz. Yüzme, güneşlenme, eğlence… Bu tur ile birlikte içimizdeki özgürlüğün denizle buluştuğu yolculuklar yapıyoruz. Öğle yemeğimizi teknemizde aldıktan sonra yüzme keyfine devam ediyoruz. Akşam üzeri ‘’Hoşgeldin kokteyli’’ ile teknede kutlama yapıyoruz. Tekne turumuz ardından limanda tekneden iniyor Göcek’te bulunan otelimize yürüyerek gidiyoruz. Otele yerleştikten sonra kısa bir dinlenmenin ardından akşam yemeğimizi alıyoruz ve sonrasında Göcek’i geziyor ve keşfediyoruz.

2.Gün: Göcek >> Dalyan >> Tekne Turu >> Göcek

Otelde alacağımız kahvaltının ardından aracımız ile Dalyan’a hareket ediyoruz ve Dalyan tekne turumuza başlıyoruz. Tekne turumuzda Dalyan kanalı boyunca ilerleyerek İztuzu Plajı'na ulaşacağız. Burada vereceğimiz serbest zaman boyunca İztuzu Plajı'nda denize girebilir ve caretta caretta kaplumbağalarının yaşam alanlarını görebilirsiniz. Öğle yemeğimizi teknemizde alacağız. Tekne turumuzun ikinci bölümünde ise Köyceğiz Gölü'ne geçeceğiz ve gölün turkuaz sularında yüzeceğiz. Otelimize dönmeden önce Köyceğiz Gölü kıyılarında bulunan meşhur çamur banyosuna uğrayarak şifalı çamurlara bulanacağız. Tekne turumuzu bitirerek Dalyan içerisinde kısa bir tur yaptıktan sonra bizi bekleyen aracımız ile Göcek’e dönüyoruz. Otelimizde akşam yemeğimizi alıyor ve dinleniyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile Göcek’te gece geziyoruz.

3.Gün: Göcek >> Tekne Turu

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından çarşının içinden Göcek Yat Limanı’na kısa bir yürüyüş yapıyor ve teknemize biniyoruz. 3. gün tekne rotamızda Yassıca Adaları Dış Koyu, Kış Limanı Koyu, Panço Adaları Koyu var . Bugün turkuaz renkli denizin içinde bol bol yüzme keyfi yapacağız. Dingin ve sakin koylarda yüzecek ve dibi görünen denizin içinde yüzmenin ardından öğlen yemeğimizi teknemizde alıyoruz. Denizin, kumun, tatilin tadını soğuk içecekler içerek ve kahve keyfi ile denizin ortasında çıkartarak Göcek Limanı’na varıyoruz. Göcek Limanı’nda akşam yemeğine kadar serbest zaman. Kısa bir dinlenmeden sonra akşam yemeğimizi yiyeceğiz. Artık Göcek merkezin keyfini çıkarma zamanı. Bu gece Göcek’in meşhur sokaklarında geziyor, alışveriş yapıyor ve meşhur Göcek dondurmasından yiyoruz. Soğuk içeceklerimizi yudumlarken gecenin keyfini çıkartıyoruz.

4.Gün: Göcek >> Babadağ >> Ölüdeniz >> Kayaköy

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından aracımız ile Babadağ’a çıkacağız. Dileyen misafirlerimiz burada yamaç paraşütü (ekstra) atlayışına katılabilirler. Ölüdeniz manzarasıyla yaklaşık 45 dakika boyunca heyecan, mutluluk ve adrenalini aynı anda hissedebilecekleri; kuşlar gibi süzülebilecekleri bir uçuş yaşayacaklar. Yamaç paraşütü yapmak isteyenler atlayış yaparken, bizler de çay ve kahvelerimizi eşsiz güzellikteki manzara eşliğinde yudumlayacağız. Aracımız ile Ölüdeniz’e inerek paraşütle atlayanları alıyor ve Kayaköy’e gidiyoruz. Tarih ile iç içe keyifle Kayaköy’ü gezecek yerel lezzetlerin tadına bakacağız. Akşam otelimize dönerek yemeğimizi yiyecek ve dingin bir ortamda keyif yapacağız. Gece eğlencesi için Dalyan’a gidiyoruz. Gece eğleniyor ve geç saatte dönüyoruz.

5.Gün: Göcek >> Tekne Turu

Sabah otelde kahvaltımızı yapıyoruz. Bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Bu günkü rotamız Göcek Adası, Dar boğaz , Sarı Hüseyin Koyu. Mavi denince gökyüzü, gökyüzü denince deniz, deniz denince sakin koylar aklımıza gelir. Biz düşlerinizin gezilerini yapıyoruz. Teknemiz ile engin, masmavi denizin ortasındaki sakin koylarda yüzme keyfi. Ruhumuzu dinlendirme zamanı. Isınan bedenlerimizi serin suların içinde dinlendirme keyfi. Öğlen yemeğimizi teknemizde alıyoruz. Çay, kahve ve soğuk içecek bulunan teknemizde kızgın güneşin altında ılık esen rüzgâr ile keyif yapmaya devam ediyoruz. Tekneden indikten sonra otelimize gidiyor ve dinleniyoruz.

6.Gün Göcek >> Akyaka Tekne Turu >>  Yuvarlakçay >>  Göcek

Sabah otelde kahvaltımızı yapıyoruz. Ardından Akyaka'ya doğru aracımız ile yola çıkıyoruz. Tek tip evleri ile mimari güzelliği ve buz gibi akan suyu ile Azmak Çay’ında tekne turumuzu yapıyoruz. Masmavi suyun içinde, su içi tatlı su bitkileri, balıklar ve sazlıkların eşliğinde tekne turumuzu yapıyor bol bol fotoğraf çekiyoruz. Sonrasında buradan ayrılıp aracımız ile Yuvarlak Çay’a gidiyoruz. Kısa bir yürüyüş ile Yuvarlak Çay'ın kaynağına ulaşıyor serin suyun keyfini çıkartıyoruz. Öğle yemeğimizi Yuvarlak Çay’ın üzerine kurulmuş olan tesiste alıyoruz. Yuvarlak Çay’da yüzme keyfi sonrasında aracımız ile Göcek’e dönüyor ve otelimize geçerek dinleniyoruz. Otelimizde akşam yemeğimizi alıyoruz.

7.Gün: Göcek >> Tekne Turu >> Dalaman

Tekne ile maviliklerin içinde süzüleceğimiz bu günde denizin keyfini çıkarıyoruz. Bol bol yüzme ve güneşlenme keyfi ile teknemizle koyları geziyoruz. Ressam Bedri Rahmi’nin ‘’etkilendiğim bir koy burası, bir anı bırakmak istiyorum’’ dediği koyda teknemizden iniyor ve Bedri Rahmi’nin kayalara yaptığı balık resmini ve koyun üst tarafındaki kaya mezarlarını fotoğraf makinalarımızla ölümsüzleştiriyoruz. Adrenalinlerini yükseltmek isteyen misafirlerimiz “muz” ve “hamburgerler” ile deniz eğlencesi yapabilirler. Teknede alacağımız öğle yemeğinden sonra koyları gezmeye ve yüzmeye devam ediyoruz. Deniz, keyif, eğlence, dinlence ve özgürlüğün diğer adıdır. Tekne turumuzun ardından diğer turlarımızda görüşmek üzere ayrılıyoruz. Keyif, yüzme ve tatilin ardından dinlenmiş olarak şehrimize geri dönüyoruz. Dalaman Havaalanı’ndan ayrılma saatimiz 19:00. Uçaktan indikten sonra transfer araçlarımız ile güvenle evlerinize bırakılıyorsunuz.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

6 Gece Konaklama
Ev Havaalanı Transferi
Karşılama Kokteyli
6 Sabah Kahvaltısı
6 Akşam Yemeği
5 Öğlen Yemeği
Rehberlik
Hijyen Paketi
6 Tekne Turu
Tur Esnasındaki Ulaşım
Seyahat ve Kaza Sigortası
Araç İçi İkramlar
Milli Park Araç Girişleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Uçak Biletleri
2 Öğlen Yemeği
Müze & Ören Yeri Girişleri
Yamaç Paraşütü
 
Ücret: 2 Kişilik odada kişi başı 20.600 TL, Tek kişi Konaklama farkı 5.400 TL

Kayıt: Düş Patikası Turizm 0212 975 08 75 –  0 530 669 12 92 / info@duspatikasi.com

Konaklama: Göcek Lykia Resort Hotel
 

 

 

 


Bu HABERİ Paylaş!