Çalıştay: Temsilciler Kurulu Nasıl Daha Verimli Çalışabilir?


  • Ekim 09, 2023
  • 411

İstanbul Tabip Odası (İTO) Temsilciler Kurulu’nun daha verimli çalışabilmesi amacıyla düzenlenen Temsilciler Kurulu Çalıştayı, 1 Ekim 2023, Pazar günü, 09:00- 17:00 saatleri arasında, Beyoğlu Öğretmen Evi’nde yapıldı.

İTO Yönetim Kurulu üyeleri, Temsilciler Kurulu Divanı Üyeleri ile Birinci Basamak, Kamu, Özel ve Üniversite Hastaneleri temsilcilerinin katıldığı çalıştay etkileşimli atölye, büyük/küçük grup çalışması şeklinde Dr. Zeynep SOLAKOĞLU’nun kurgusu ve kolaylaştırıcılığında gerçekleştirildi.

Tanışma ve programın tanıtımı ardından, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nergis ERDOĞAN açılış konuşması yaparak Temsilciler Kurulu’nun önemine değindi.

Dr. Osman ÖZTÜRK, “1990’dan 2023’e Temsilciler Kurulu” ve Dr. Raşit TÜKEL ise “Sağlıkta Küresel Reformlar ve Sağlıkta Dönüşüm Programı” hakkında birer sunum yaptı.

Dr. Raşit Tükel'in "Sağlıkta Küresel Reformlar ve Sağlıkta Dönüşüm Programı” sunumu için tıklayınız...

Dr. Osman Öztürk'ün “1990’dan 2023’e Temsilciler Kurulu” sunumu için tıklayınız...

Temsilcilerimizden Dr. Suna DİLBAZ, Dr. Yekta Can ARSLAN, Dr. Özal ADIYEKE ve Dr. Merve YILDIRIM da, “Temsilcilerimiz ile Kazanımların Öyküleri” başlığı altında, kendi deneyimlerini paylaştıktan sonra grup çalışmalarına geçildi.

Birinci Basamak, Özel, Kamu ve Üniversite hastanelerinden oluşan çalışma masaları, kendi eylem planlarını ve çözüm önerilerini tartışarak, sonuçları başlıklar halinde katılımcılara sundu.

“Temsilciler Kurulu nasıl daha verimli çalışabilir?”, “İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu ile ortak efektif eylem planları nasıl oluşturulabilir?” başlıkları altında sunulan çözüm önerileri, grup çalışmalarından çıkan sonuçlar daha sonra raporlandırılarak paylaşılacaktır.


Bu HABERİ Paylaş!