Yönetim Kurulumuzun Hastane Ziyaretleri Sürüyor


  • Mayıs 27, 2020
  • 2087

İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu Covid-19 salgını sürecinde zorlu bir çalışmayı omuzlayan hekimleri ve sağlık çalışanlarını kurumlarında ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda 27 Mayıs 2020, Çarşamba günü 2 ayrı kurum ziyareti gerçekleştirildi.
İlk olarak İTO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Güray Kılıç ile İTO Temsilciler Kurulu Üyesi Dr. Gürcan Bahadır Kartal İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek ve filyasyon ekibinde görevli hekim ve sağlık çalışanlarıyla görüştü. Covid-19 pandemisiyle mücadelede gelinen duruma, yürütülen çalışmalara dair bilgi aldı.

Ardından Dr. Güray Kılıç ve İTO Temsilciler Kurulu Divan Başkanı Dr. Süheyla Ağkoç Süreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane ziyareti sırasında Acil Servis ve Poliklinikler gezilerek meslektaşlarımızla görüşüldü.

Yapılan ziyaretlerde hekimlere ve sağlık çalışanlarının yaşanan süreçle ilgili düşünceleri ve talepleri alındı, bu süreçteki yoğun emekleri için teşekkür edildi, İstanbul Tabip Odası’nın her türlü sorun ve taleplerinde sağlık çalışanlarının yanında olmayı sürdüreceği ifade edildi.


Bu HABERİ Paylaş!