Asistan ve Genç Uzman Hekimler Komisyonumuz Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ziyaret etti


  • Eylül 14, 2021
  • 2017

TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler kolu ve İTO Asistan ve Genç Uzman Hekimler Komisyonu yaşanan sorunları dinlemek, talep ve çözüm önerilerini görüşmek, hekimlerle buluşmak üzere hastane ziyaretleri yapmayı sürdürüyor.

Son olarak 27.08.2021 ve 06.09.2021 tarihlerinde Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ziyaret edildi. Ziyarete TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler Kolu adına Dr. Fikret Çalıkoğlu, İTO Asistan ve Genç Uzman Hekimler Komisyonu adına Dr. Merve Yıldırım katıldı.

Dahili ve Cerrahi branşlar asistan hekimleri ziyaret edildi. Asistan hekimlerin çalışma koşulları, uzmanlık eğitimleri, pandemi görevlendirmeleri ve Tabip odamızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında konuşuldu. Asistan hekimlerin talepleri, önerileri ve Tabip Odamızdan beklentileri dinlendi.

Asistan hekimlere, TTB Asistan ve Genç Uzman Hekimler kolu tarafından hazırlanan “Asistan Hekimin Hakları Var” kitapçığı, İTO “Sağlıkta Şiddeti Önlemek İçin Kısa Kılavuz” broşürü ve Hekim Sözü dergisi verildi. TTB ve İTO iletişim bilgileri, sosyal medya hesapları paylaşıldı.


Bu HABERİ Paylaş!