İstanbul Tabip Odası Temsilciler Kurulu Mayıs (2023) Ayı Toplantı Notları


  • Mayıs 04, 2023
  • 383

İstanbul Tabip Odası Temsilciler Kurulu (TK) Mayıs ayı toplantısı, 2 Mayıs 2023 Salı günü, 18:30'da Odamız Cağaloğlu binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda, deprem bölgesi görevlendirmelerindeki organizasyonsuzluk ile İstanbul’da deprem bahanesi nedeniyle hala bilinmezlikle devam eden hastane bölümlerinin taşınma süreçleri ve akıbeti ele alındı.

6 Mayıs 2023, Cumartesi Saat 14.00’te yapılacak İstanbul Tabip Odası Ara Genel Kurulu hakkında bilgilendirme yapıldı. İTO üyelerine açık olan Ara Genel Kurul’a temsilciler de davet edildi. Ayrıca; tüm kurul/komisyonların bir yıl içinde yaptıkları faaliyetlere ilişkin raporların sunulacağı kurulda, İTO faaliyet, organizasyon ve herhangi bir alanla ilgili öneri/ projenin de temsilciler aracılığıyla iletilebileceği belirtildi.

14 Mayıs 2023’te yapılacak seçime ilişkin karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu. Tüm bu konuşmaların sonucunda, seçim güvenliği ve buna bağlı olarak sandıklarımıza sahip çıkmak gerektiği konusunda hem fikir olundu. Bunu nasıl yaparız, hangi yollar vardır? konusunda bu süreçte bilgi paylaşımında bulunulacağı ifade edildi.

Bir diğer önemli husus da, “seçim sonuçları açıklandığı süreçte de her zaman olduğu gibi birlikte olacağız.” denilerek toplantı sonlandırıldı.


Bu HABERİ Paylaş!