Web Seminer Daveti : 7 Ocak 2023 Tarihli Yönetmelik Değişikliklerinin Değerlendirilmesi


  • Ocak 13, 2023
  • 319

Değerli Meslektaşımız,

Mesleki bağımsızlığımız ve serbest meslek hakkımıza saldırı niteliğini taşıyan 6 Ekim 2022 tarihli yönetmelik değişikliği ile ilgili verdiğimiz demokratik ve hukuki mücadele sürecinin sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan7 Ocak 2023 tarihli yönetmelik değişikliği hayatımıza girmiştir.

Hastaların hekimini/sağlık kuruluşunu seçme ve burada tedavi olabilme haklarını kısıtlayan 7 Ocak 2023 yönetmelik değişikliği ve uygulamada karşılaşılan sorunlarla ilgili olarak Odamıza ve Hukuk Büromuza meslektaşlarımızdan çokça başvuru gelmektedir.
İstanbul Tabip Odası olarak 17 Ocak 2023 Salı günü saat 19.00’da İstanbul Tabip Odası Hukuk Bürosu’ndan Av. Oya Öznur’un da katılımıyla “7 OCAK 2023 TARİHLİ YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ” konulu bir WEB SEMİNER yapılacaktır.

Mesleki bağımsızlığımızı kısıtlayan 7 Ocak 2023 tarihli yönetmelik ile nelerin değiştiği, özel hastaneler tarafından serbest çalışan hekimlere yönetmelik değişikliği sonucu dayatılan sözleşmelerin neler getireceği, sözleşmelerle hukuksal ve örgütsel mücadelede yapılacakların tartışılacağı toplantımıza tüm meslektaşlarımızın katılımını bekleriz.

Web seminerimiz, İstanbul Tabip Odası sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek ve aşağıda belirtilen web seminer sisteminden soru iletilebilecektir.

Saygılarımızla,

İSTANBUL TABİP ODASI

WEB SEMİNER
Tarihi : 17 Ocak 2023 Salı
Saati : 19.00

 

Bağlantı için : https://www.istabip.org.tr/webseminer/

Canlı yayını izlemek ve soru sormak için https://www.istabip.org.tr/webseminer/giris

Sisteme daha önce kayıt olduysanız, sadece giriş yapmanız yeterlidir.


Bu HABERİ Paylaş!